Veel gestelde vragen over verjongen

 1. Wat is IPL verjongen doormiddel van lichtflits?

Het licht wordt door de huid om gezet in warmte en schroeit de ader dicht en bij pigmentatie zorg dat de lichtflits de pigment ophoping uit elkaar gaat waardoor het de huid uit kan groeien. En het zorgt dat het collageen gehalte van huid gestimuleerd word voor een betere cel aanmaak wat zichtbaar de structuur van de huid verbeterd.

 1. Is dit gevaarlijk?

Nee, maar soms kan een behandeling niet ondergaan worden vanwege gebruik van medicatie of andere vorm van ziektes. Dit is wat bij de intake besproken wordt. Eventuele verklaring van arts met gebruik van medicatie.

 1. Heb je meerdere behandelingen nodig? Zo ja, hoe vaak ongeveer?

Ja, er zijn meerdere behandelingen nodig voor optimaal resultaat, dat heeft te maken met de diepte van de adertjes of hoe diep het pigment in de huid ligt. En bij de huidstructuur verbetering hangt het af hoe de huid verslechterd is. Er zijn gemiddeld 1á 8 behandelingen nodig.

 1. Blijft de couperose, pigment of de rimpeltjes definitief weg?

Ja, de couperose, pigment blijven weg alleen het lichaam blijft wel in staat het weer aan te maken. Dit komt door verschillende factoren zoals hormoonhuishouding, medicatie gebruik, zwangerschap, roken, drinken en invloeden van buitenaf.

 1. Doet het pijn?

De pijn word als licht ervaren. Alleen is dat per persoon verschillend en is afhankelijk van de plaats waar geflitst word. En wat voor behandeling.

 1. Wat zijn de kosten hiervan?

Dat is hangt af van de behandeling die gedaan wordt, zie prijslijst. Mocht de behandeling hiervan afwijken wordt dat in de intake besproken en bepaald.

 1. Hoe lang duurt een behandeling?

Dat is bepalend van wat er voor behandeling gedaan wordt, kleine behandelingen zoals bovenlip, kin zijn in een kwartier klaar. Bij het gehele gezicht gemiddeld een half uur.

 1. Hoe oud moet je zijn om een behandeling te onder gaan?

v.a. 18 jaar, daaronder met toestemming van ouders.

 1. Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De behandelingen gaan om de 1 á 3 weken. Dat heeft met de behandelplan te maken.

 1. Hoe kan ik mijn afspraak afzeggen?

Telefonisch of per mail. Minimaal 2 dagen van te voren. Er zouden daar kosten in rekening gebracht kunnen worden bij niet tijdig af zeggen.

 1. Mag ik tijdens de behandelingen in de zon of zonnebank?

Nee, beter van niet. Mocht u wel in de zon lopen waar geen ontkomen aan is dan met een factor 30 insmeren.