Ontharen

Ontharen door middel van flitslicht

Een technologische doorbraak

Er is een nieuwe behandeling voor het verwijderen van overbeharing: met flitslicht! Deze methode is veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties. Het werk zo: de lichtflits wordt door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte, deze warmte zal de haarwortel vernietigen. Het is wel noodzakelijk dat de haren genoeg pigment bevatten.

Alle ongewenste haren weg

Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus er zullen een aantal behandelingen gegeven moeten worden om al die haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig.

Glad en zachtheid, effectiviteit en veiligheid

Verdere informatie
  • De behandeling heeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. Dus twee weken voor behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Ook na de behandeling een aantal dagen uit de zon blijven.
  • De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Scheren mag wel.
  • De eerste behandelingen worden gegeven om de zes weken. Hierna worden de tussenliggende periodes verlengd.

Voor altijd glad! Wie wil dat niet?

Vergelijk de prijzen eens met wat je op dit moment uitgeeft aan ontharen zoals: harsen, scheerschuim en mesjes, ontharing crème of misschien wel elektrisch epileren! En de duur van het resultaat. Scheren en harsen behoren nu tot verleden.

Definitief ontharen

Bovenlip€ 20,-
Kin€ 20,-
Oksels€ 35,-
Bikinilijn€ 35,-
Hele rug€ 120,-

Meer informatie

Contactgegevens